Varemærkemeddelelser

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

AirPort, App Store, Apple, Finder, iCloud, iMac, iPad, iPhone, iPod, Mac, MacBook, macOS, Mac Pro, OS X, Safari, Time Machine og Touch ID er varemærker tilhørende Apple Inc.

Avira og andre Avira-produktnavne, der henvises til heri, er varemærker tilhørende Avira eller dets tilknyttede selskaber.

AnyConnect, Cisco, Cisco AnyConnect og IOS er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Cisco Systems, Inc. og / eller dets tilknyttede selskaber i USA og visse andre lande.

Comodo er et varemærke, der ejes af Comodo og / eller dets tilknyttede selskaber.

ESET er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende ESET, spol. s r.o.

Android, Chrome, Chromium, Firebase, Google, Google Chrome og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

Intel er et varemærke tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

Linux er det registrerede varemærke tilhørende Linus Torvalds i USA og andre lande.

McAfee er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende McAfee LLC eller dets datterselskaber i USA og andre lande.

Internet Explorer, Microsoft, Windows, Windows Phone og WMI er varemærker tilhørende Microsoft-koncernen.

Firefox, Mozilla er varemærker tilhørende Mozilla Foundation i USA og andre lande.

OpenVPN er et registreret varemærke tilhørende OpenVPN, Inc.

Java og JavaScript er registrerede varemærker, der tilhører Oracle og/eller associerede selskaber.

Norton er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende NortonLifeLock Inc. eller associerede selskaber i USA eller andre lande.

Symantec er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende Symantec Corporation eller associerede selskaber i USA og andre lande.

Trend Micro er et varemærke eller et registreret varemærke tilhørende Trend Micro Incorporated.

AVG er et registreret varemærke.

Bing er et varemærke tilhørende Microsoft-koncernen.